Докоснете се до съвършенството с SAMSUNG Galaxy Note 5 N920i.
Предния и задния панел на Note 5 са изработени от специални закалени Gorilla Glass 4 стъкла, а рамката с която са подсилени е направена от метал и допълнително придава стил на модела. От Samsung са използвали извито от двете страни на дисплея стъкло при гърба на устройството, което го прави много удобен за работа.
Насладете се на брилянтни цветове, благодарение на 5.7-инчовия Super AMOLED дисплей.
Мощен осем-ядрен процесор задвижва Note 5, като четири ядра (1.5 GHz Cortex-A53) се грижат за ежедневните Ви задачи, а другите четири (2.1 GHz Cortex-A57) за по-тежки игри и мултимедия.
На Ваше разположение е и S Pen писалка, с помощта на която може да пишете бързи бележки, запаметявате PDF файлове, да копирате дълги уеб статии или големи изображения чрез функцията Scroll Capture.
Note 5 е оборудван с 16МР камера, с оптична стабилизация и отворена f/1.9 бленда, която Ви осигурява перфектни снимки и при слабо осветление. С нея имате възможност да снимате и 4К видеа. Направете неповторими селфи-снимки с приятелите си, с помощта на 5МР предна камера на N920i.
Със Side Synch, може да синхронизирате смартфона с компютъра, както през кабел, така и безжично. Двете устройства се откриват автоматично и настройките са ултра бързи. Прехвърлянето на файлове е лесно и в двете посоки.
Samsung използват иновативна технология FAST WIRELESS CHARGING за безжично зареждане, която Ви гарантира ,че батерията на вашия телефон се зарежда на 100% само за 120 минути.
Пренесете се в един различен свят с SAMSUNG Galaxy Note 5 N920i!!!

Очаквани нови артикули

Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s

Не случайно Apple представя iPhone 6s с думите: „ The only thing that’s changed is everything“ („Единственото нещо, което е променено е ВСИЧКО“).
Известни с това, че не изневеряват на своите...

Samsung Galaxy S6 Edge Plus + G928F

Samsung Galaxy S6 Edge Plus + G928F

Малко след като представиха впечатляващия Galaxy S6 Edge G925, от Samsung пуснаха и негова подобрена версия като добавиха Plus към името му и няколко значителни промени както софтуерно така и на...

Първият опит на Huawei с Android Wear е успешен 11 ноември 2015 00:00, прочетено 68500    Първият опит на Huawei с Android Wear

Първият опит на Huawei с Android Wear е успешен

Платформата за носима електроника Android Wear постепенно набира скорост и получава не само подобрена функционалност, но и подкрепа от все повече компании. Huawei е поредният производител, който...