Малко след като представиха впечатляващия Galaxy S6 Edge G925, от Samsung пуснаха и негова подобрена версия като добавиха Plus към името му и няколко значителни промени както софтуерно така и на хардуерно ниво.
Samsung Galaxy S6 Edge Plus G928 наследява красивия дизайн на предшественика си. Компанията наистина е създала телефон, който не само е привлекателен, но и стой убийствено добре в ръката Ви. Алуминиевата рамка, подчертана от красиви панели, изработени от закалено стъкло и уникалният извит екран са причината апаратът да изглежда по най-впечатляващия начин. Макар, че на външен вид Edge + изглежда почти същият като S6 Edge, той е с доста по-големи размери и тегло ( 154.4 х 75.8 х 6.9 мм и тежи 153 грама).
Това, което най-много впечатлява в Galaxy S6 Edge Plus, разбира се, е екранът му. Иновацията при екраните на Samsung надмина всички очаквания. Super AMOLED екранът с извити ръбове , освен че изглежда добре, е и доста функционален. В случая, 5.7 инчовият екран с HDрезолюция предлага ярки и пъстри цветове, което означава и брилянтни и детайлни картини. Функцията „People Edge”, която видяхме при S6,Ви дава бърз достъп до контакти, отбелязани като любими. Нововъведение е „Apps Edge”- функция, осигуряваща бърз достъп до пет приложения, избрани персонално от Вас. Друго предимство на извития екран е ръба с информация. На него намирате зададени напомняния,Yahoo! Новини, Twitter тенденции и други ограничени опции. Екранът на S6 Edge + е доказателство, че Samsung правят великолепни дисплеи без никакво усилие.
Разбира се, телефон с такава зашеметяваща външност, няма как да е по-малко впечатляващ отвътре.
За бързата работа на смартфона се грижи процесор от ново поколение. Специално разработен от Samsung с 14nm технология, Exynos чипсетътгарантира малки размери, висока енергоефективност и съответно дълъг живот на батерията. Осем-ядрената мощ е разделена на две четворки процесорни ядра, съответно работещи на 1.5 GHz и на 2.1 GHz честота. Конфигурацията big.LITTLE помага в пестенето на енергия като прави възможно ядрата да работят самостоятелно, следователно получавате по-малко мощ за при по-лека употреба на апаратът и повече мощност, за да задвижите някоя по-тежка програма.
Няма как да подминем камерата на Galaxy S6 Edge +. Още от пръв поглед се разбира, че е изработена с внимание към всеки детайл. Малката метална скоба около задната камера пасва идеално на стъкления панел, което придава премиум усещане. Като една от най-важните екстри за модерния смарфон, камерата на Edge + е 16MPx сензор. Блендата е с отвор f/1.9, която означава снимки със страхотно качество дори и при ниска осветеност. Други любопитни възможности на камерата са VDIS технология за софтуерно стабилизиране на изображението и 4K видео заснемане. Феновете на селфитата може да са спокойни, че получават перфектни снимки денем и нощем с 5MP предна камера, която също има отворена f/1.9 бленда.
Galaxy S6 Еdge+ идва с Android 5.1 версия на операционната система, която е по-олекотена в сравнение с тази на S6, както и TouchWiz потребителския интерфейс на компанията.
Galaxy S6 Edge + става още по-привлекателен след като научите, че разполагате с 4GB LPDDR4 RAM. Прибавяте към нея желаната от Вас вградена памет-от Samsung предлагат три варианта 32GB, 64GB, 128GB-получавате достатъчно пространство за съхранение на любими мигове и важни файлове.
Считан за по-големият брат на отличника Galaxy S6, Edge + получава летящ старт и заслужено обира овациите.

Очаквани нови артикули

Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s

Не случайно Apple представя iPhone 6s с думите: „ The only thing that’s changed is everything“ („Единственото нещо, което е променено е ВСИЧКО“).
Известни с това, че не изневеряват на своите...

SAMSUNG Galaxy Note 5 N920i.

SAMSUNG Galaxy Note 5 N920i.

Докоснете се до съвършенството с SAMSUNG Galaxy Note 5 N920i.
Предния и задния панел на Note 5 са изработени от специални закалени Gorilla Glass 4 стъкла, а рамката с която са подсилени е...

Първият опит на Huawei с Android Wear е успешен 11 ноември 2015 00:00, прочетено 68500    Първият опит на Huawei с Android Wear

Първият опит на Huawei с Android Wear е успешен

Платформата за носима електроника Android Wear постепенно набира скорост и получава не само подобрена функционалност, но и подкрепа от все повече компании. Huawei е поредният производител, който...